Otthonfelújítási támogatás pergolákra is

Január 1-el kezdődően összesen akár három millió forint állami támogatás igényelhető otthonfelújítási célokra. Jó, hír, hogy a kormányrendelet szerint akár pergolák vásárlására is kiterjedhet a támogatás, így segítve nem csak a ház belső terének megújulását, de a terasz szebbé és modernebbé tételét is.

A támogatás igénybevételének feltételei

Természetesen az otthonfelújítási támogatás igénybevételének több feltétele is van. Ezek közül a legfontosabb, hogy csak az jelentkezhet, aki saját háztartásában neveli legfeljebb 25 éves gyermekét, nem rendelkezik köztartozással, azonban van magyarországi tb-jogviszonya. Jó hír, hogy nem csak házasok, de egyedülállók, elváltak, illetve élettársi kapcsolatban élők is felvehetik a támogatást. A program részleteiről ITT tud bővebben olvasni.

Mivel az otthonfelújítási program célja a magyarországi lakásállomány minőségének növelése, amíg van rá lehetőség, érdemes igénybe venni akkor is, ha az ember éppen a kert megújításán munkálkodik, hiszen így jóval olcsóbban lehetséges igazi luxuskörülményeket teremteni a ház körül is. A prémiumminőségű pergolák ugyanis nemcsak kényelmet teremtenek bármely teraszon, de korszerű, designos megjelenése akár évtizedeket fiatalíthat egy régebbi épületen is.

Fektessen a pergolák nyújtotta luxusélménybe!

Pergoláink olyan magas minőségű kiegészítők, amelyekre sok ideig számíthat. Éppen ezért termékeink tartószerkezetére, valamint a festés tapadására 10, a festés színére és fényére 5, illetve az elektromos vezérlésre és a motorizálásra 2 év garanciát biztosítunk.

A pergolák nem igényelnek rendszeres felújítást vagy különleges karbantartást, így normál használati körülmények között csupán minimális, tiszta vízzel való tisztításra van szükségük, hogy a lamellák por- és szennyeződésmentesek maradjanak.

A bioklimatikus pergolák kényelmet varázsolnak a kertben, legyen szó tikkasztó nyári hőségről vagy éppen szelesebb, hűvösebb napokról. Motoros vagy kézi vezérléssel is elérhető árnyékolórendszereink lamellái a nap erőségéhez érten állíthatók, de akár teljesen be is zárhatók, tökéletesen igazodva az időjárási viszonyokhoz. A pergolák akkor is kellemessé teszik a kertet, amikor a túl nagy forróság vagy esők miatt nem ülnénk ki, ilyen módon egy pergola telepítésével valóban nemcsak megszépíthető, de teljesen újjá varázsolható bármely régi kert.

Válassza ki az Önnek megfelelő méretű, színű és kivitelű pergolát készletünkről várakozás nélkül, és telepítse közvetlenül háza mellé vagy akár a kert közepére! Úgy érzi, segítségre van szüksége, hogy milyen kiegészítőkkel lehetne még inkább komfortosabbá tenni új árnyékolórendszerét?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További bejegyzések