Climatic Slide RAIN

Ez a modern szövet pergola állítható tetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a teraszt érő hatások teljes szabályozását. Az egyedi tulajdonságokkal rendelkező szöveteknek köszönhetően a YOUR RAIN blokkolja a nap káros sugarait, egyúttal átengedi a megfelelő mennyiségű fényt.
Napvédelem
Szélvédelem
11-rain
Eső elleni védelem
A RAIN ideális megoldás szállodák, magánházak, éttermek, bárok, rekreációs és szórakoztató központok számára. A teljes színválaszték és a kiegészítő opciók lehetőséget adnak arra, hogy a pergolát minden, még a legigényesebb környezethez is igazítsuk. Az egyedi design, a megoldások és a legmagasabb minőségű alkatrészek kombinációja rendkívül tartós, funkcionális terméket hoz létre, amely a legigényesebb elvárásoknak is megfelel.
Minden RAIN pergola gondosan készül, a legnevesebb gyártók legjobb minőségű szöveteiből. A rendkívüli műszaki és vizuális tulajdonságok, a külső körülményekkel szembeni szenzációs ellenállás és a nagyon gazdag színek csak néhány fő jellemzője a RAIN pergola gyártásában használt anyagoknak.
11-rain

Vízálló, fényhez való hozzáféréssel

UV sugárzás elleni védelem

Tűzállóság

Rendszer integráció

A RAIN pergola szerkezete lehetővé teszi további rendszerek, mint például a SCREEN redőnyök és az ÜVEG tolóüveg panelek integrálását.

Win Screen

A WIN SCREEN redőnyök nagyon stílusos és funkcionális kiegészítő védelmet nyújtanak a CLIMATIC SLIDE pergola belsejének csapadék, szél és túlzott napfény ellen. A szövetek egyedi tulajdonságai emellett jobb konfortérzetet és rovarok elleni védelmet biztosítanak. A széles színválasztéknak köszönhetően – minden WIN SCREEN roló tökéletesen illeszkedik a pergola szerkezetéhez.

Win Glass

A WIN GLASS az optimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A 10 mm-es edzett üveg használatának és az egyedi, innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a rendszer minden terasz terének biztonságos használatát biztosítja otthoni és kereskedelmi ingatlanokon egyaránt. A tartozékok, a burkolat színei és az üvegezési modellek széles választéka révén a WIN GLASS tökéletesen illeszkedik sok környezetbe, és megfelel a legigényesebb elvárásoknak is.

Win Panels

Modern burkolótermék a pergolák számára. A WIN PANELS az optimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A csúcsminőségű alumínium lamellák használatának és az egyedi megoldásoknak köszönhetően a rendszer biztosítja a RAIN pergola tér biztonságos használatát éttermekben, szállodákban és otthonokban. Kiegészítők, konstrukciós színek és modellek széles választéka, a WIN PANELEK minden környezetbe tökéletesen illeszkednek, és a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek.

A RENDSZEREK KOMPATIBILITÁSA RAIN PERGOLÁVAL

A RAIN tökéletesen beleolvad a kombinációba WIN SCREEN redőnyök, WIN ÜVEG és WIN PANELEK Ezek további felhasználásának köszönhetően. Három modern rendszer, a RAIN pergola további előnyökkel jár a napsugárzás elleni teljes védelemben, a fokozott magánéletben és a termikus tulajdonságokban.
A rendkívül széles színválasztéknak köszönhetően minden elem azonos színben készíthető, ami tovább erősíti az amúgy is lenyűgöző esztétikumot.

Keressen minket bizalommal és mi segítünk megtalálni az Ön számára tökéletes pergolát!