CLIMATIC S200

Forradalmi és innovatív, teljesen automatizált terasztetőfedés. A legmodernebb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a CLIMATIC egyszerűen a legjobb megoldás minden kertben és teraszon, magánlakásokban és kereskedelmi helyiségekben egyaránt.

Teljes felügyelet

A tető alumínium lamellákból áll, amelyek 0° és 135° közötti tartományban szabályozhatók, lehetővé téve a napfény teljes ellenőrzését és a csapadék elleni védelmet. A legtöbb modern technológia használatának köszönhetően a teljes pergola és a tartozékok okostelefonnal vagy táblagéppel vezérelhetők a világ bármely pontjáról.

Tartósság

A CLIMATIC a legjobb minőségű extrudált alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, így egész évben használható termék, rendkívül ellenálló a külső körülményekkel szemben. Páratlan hóállóság – akár 5000 kg-ig a pergola maximális méretéhez.

Funkcionalitás és innováció

A CLIMATIC elképesztő lehetőséget kínál a műszakilag legfejlettebb tartozékok integrálására és a pergola teljes automatizálására. A legtöbb modern és integrált LED-világítás, időjárás-érzékelők, fűtőtestek és Bluetooth-on keresztül vezérelt audiorendszer csak néhány elérhető megoldás a sok közül.

Biztonság és adatvédelem

Lehetőség a pergola minden oldalának lefedésére modern SCREEN redőnyökkel, ÜVEG csúszó üvegpanelekkel és PANELEKkel, amelyek extra védelmet nyújtanak minden időjárási körülmény, rovarok ellen, és jelentősen növelik a magánéletet.

Rendszer integráció

A RAIN pergola szerkezete lehetővé teszi további rendszerek, mint például a SCREEN redőnyök és az ÜVEG tolóüveg panelek integrálását.

Win Screen

A WIN SCREEN redőnyök nagyon stílusos és funkcionális kiegészítő védelmet nyújtanak a CLIMATIC SLIDE pergola belsejének csapadék, szél és túlzott napfény ellen. A szövetek egyedi tulajdonságai emellett jobb konfortérzetet és rovarok elleni védelmet biztosítanak. A széles színválasztéknak köszönhetően – minden WIN SCREEN roló tökéletesen illeszkedik a pergola szerkezetéhez.

Win Glass

A WIN GLASS az optimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A 10 mm-es edzett üveg használatának és az egyedi, innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a rendszer minden terasz terének biztonságos használatát biztosítja otthoni és kereskedelmi ingatlanokon egyaránt. A tartozékok, a burkolat színei és az üvegezési modellek széles választéka révén a WIN GLASS tökéletesen illeszkedik sok környezetbe, és megfelel a legigényesebb elvárásoknak is.

Win Panels

Modern burkolótermék a pergolák számára. A WIN PANELS az optimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A csúcsminőségű alumínium lamellák használatának és az egyedi megoldásoknak köszönhetően a rendszer biztosítja a RAIN pergola tér biztonságos használatát éttermekben, szállodákban és otthonokban. Kiegészítők, konstrukciós színek és modellek széles választéka, a WIN PANELEK minden környezetbe tökéletesen illeszkednek, és a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek.

Keressen minket bizalommal és mi segítünk megtalálni az Ön számára tökéletes pergolát!