Climatic Slide

A CLIMATIC SLIDE tolótetős pergola teljesen állítható napfényintenzitást biztosít a modern, teljesen automata tetőnek köszönhetően, összecsukható lamellákkal. A túlzott napfény elleni védelem a tető nyitottságának szabályozásával csak egy a rendszer számos előnye közül. A Pergola CLIMATIC SLIDE lehetővé teszi a szerkezet belsejében a hőmérséklet szabályozását a lamellák kinyitásával, vagy zárt állapotban a csapadék elleni védelmet.
A CLIMATIC SLIDE ideális megoldás szállodák, magánházak, éttermek, bárok, szabadidős és szórakoztató központok számára. A teljes színválaszték és kiegészítő opciók lehetővé teszik a pergola bármilyen, még a legigényesebb környezethez való igazítását is. Az egyedi dizájn, az alkalmazott megoldások és a legmagasabb minőségű alkatrészek rendkívül tartós, funkcionális termékké egyesülnek, amely a legigényesebb elvárásoknak is megfelel.

Tartós és funkciós tetőlamellák

A tetőzsaluk 0°-ról 110°-ra mozogva változtatják dőlésszögüket, így további lehetőséget biztosítanak a napfény intenzitásának szabályozására. A megerősített lamellák szerkezete akár 4 m széles pergolák gyártását is lehetővé teszi.

Erős építés

A CLIMATIC SLIDE a legjobb minőségű alumínium alkatrészekből és rozsdamentes acélból készül. A 6063 T5 típusú alumínium használatának köszönhetően a szerkezet rendkívül ellenáll a körülmények hatásának, beleértve a szél, hó és eső hatását.

Távirányító

Minden CLIMATIC SLIDE pergola modern rádióvezérlésű motorral van felszerelve a mellékelt távirányítóval vagy Wi-Fi-n keresztül. A lamellák dőlésszögének beállítása, a tető nyitása/zárása, a fényerősség beállítása csak néhány a távirányítóval, telefonnal vagy táblagéppel kényelmesen használható funkciók közül.

Nézze meg termék galériánkat

Modern led világítás

Az alapkivitelben minden CLIMATIC SLIDE pergola az ereszcsatornába integrált fehér LED világítással van felszerelve. Opcionálisan: RGB színek elérhetők. További lehetőség van a világítás tompítási funkcióval való felszerelésére, amely nagyobb szabályozást biztosít a fényerősség felett.

Rendszer integráció

Screen

A SCREEN redőnyök nagyon stílusos és funkcionális kiegészítő védelmet nyújtanak a CLIMATIC SLIDE pergola belsejének csapadék, szél és túlzott napfény ellen. A szövetek egyedi tulajdonságai emellett fokozott magánéletet és rovarok elleni védelmet biztosítanak. A széles színválasztéknak köszönhetően minden SCREEN roló tökéletesen illeszkedik a pergolához szerkezet.

Glass

A GLASS az optimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A 10 mm-es edzett üveg használatának és az egyedi, innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a rendszer minden terasz terének biztonságos használatát biztosítja otthoni és kereskedelmi ingatlanokon egyaránt. A tartozékok, burkolat színek és üvegezési modellek széles választéka révén a GLASS tökéletesen illeszkedik számos környezetbe, és megfelel a legigényesebb elvárásoknak is.

Panels

Modern burkolótermék a pergolák számára. A YOURPANELS azoptimális vizuális és hőkomfort, valamint a külső körülmények elleni védelem csodálatos kombinációja. A csúcsminőségű alumínium lamellák használatának és az egyedi megoldásoknak köszönhetően a rendszer YOURCLIMATICbiztosítja a SLIDE pergola tér biztonságos használatát éttermekben, szállodákban és otthonokban. Kiegészítők, konstrukciós színek széles és modellek PANELEKválasztéka, a tökéletesen illeszkednek minden környezetbe, és a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek.

Keressen minket bizalommal és mi segítünk megtalálni az Ön számára tökéletes pergolát!