CLIMATIC

Termékek Hivatalos Forgalmazója
Forradalmi és innovatív, teljesen automatizált terasztetőfedés. A legmodernebb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a CLIMATIC egyszerűen a legjobb megoldás minden kertben és teraszon, magánlakásokban és kereskedelmi helyiségekben egyaránt.

Bioklimatikus

A tető alumínium lamellákból áll, amelyek 0° és 135° közötti tartományban szabályozhatók, lehetővé téve a napfény teljes ellenőrzését és a csapadék elleni védelmet. A legtöbb modern technológia használatának köszönhetően a teljes pergola és a tartozékok okostelefonnal vagy táblagéppel vezérelhetők a világ bármely pontjáról.

Tartósság

A CLIMATIC a legjobb minőségű extrudált alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, így egész évben használható termék, rendkívül ellenálló a külső körülményekkel szemben. Páratlan hóállóság – akár 5000 kg-ig a pergola maximális méretéhez.

Funkcionalitás és innováció

A CLIMATIC elképesztő lehetőséget kínál a műszakilag legfejlettebb tartozékok integrálására és a pergola teljes automatizálására. A legtöbb modern és integrált LED-világítás, időjárás-érzékelők, fűtőtestek és Bluetooth-on keresztül vezérelt audiorendszer csak néhány elérhető megoldás a sok közül.

Biztonság és magánélet

Lehetőség a pergola minden oldalának lefedésére modern SCREEN redőnyökkel, ÜVEG tolóüveg panelekkel és PANELEKkel, amelyek extra védelmet nyújtanak minden időjárási körülmény, rovarok ellen és jelentősen növelik a magánéletet.

Esztétika

Elképesztő esztétikai értékeinek köszönhetően a CLIMATIC nagyszerű kiegészítője lesz minden kültéri helyiségnek. A rejtett csavarkötések, a rendkívül gazdag színkínálat és a lenyűgöző termékminőség teljes mértékben képesek megfelelni a legigényesebb elvárásoknak is.

Nézze meg termék galériánkat

Climatic tulajdonságok

A modern textil redőnyök opcionális használatának köszönhetően a rendszer további előnyökkel jár a napfény, rovarok, fokozott magánélet és jobb termikus tulajdonságok. Nagyon gazdag színpaletta, amely illeszkedik a pergola szerkezetéhez és a lenyűgöző redőnyméretekhez – 7000 mm-ig
A modern textil redőnyök opcionális használatának köszönhetően a rendszer további előnyökkel jár a napfény, rovarok, fokozott magánélet és jobb termikus tulajdonságok. Nagyon gazdag színpaletta, amely illeszkedik a pergola szerkezetéhez és a lenyűgöző redőnyméretekhez – 7000 mm-ig
4 fűtőtest modell elérhető teljesítményszabályozással, okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető. Maximális teljesítmény: ISOOW. A burkolat extrudált alumíniumból, két színben kapható.
2 beépített 23W/80hm hangszóró, két színben és speciális audioalkalmazással vezérelhető Bluetooth-on keresztül.
Lenyűgöző LED-es világítási konfiguráció és integrációs lehetőségek a pergola szerkezetébe: az ereszcsatornákban vagy a tetőzsalukban. Elérhető LED szalagok: FEHÉR, RGB vagy RGBW.
Az intelligens vezérlőpanel használatának köszönhetően lehetőség nyílik a lamella és minden tartozékának okostelefonnal vagy táblagéppel történő vezérlésére, a világ bármely pontjáról.
Minden CLIMATIC pergola a szerkezetbe integrált és rejtett innovatív vízelvezető rendszerrel van felszerelve.
Minden CLIMATIC pergola a szerkezetbe integrált és rejtett innovatív vízelvezető rendszerrel van felszerelve.
Hóálló kialakítás a világ egyik legjobb eredménnyel – a CLIMATIC könnyedén elbír 5000 kg hóterhelést a maximális elérhető pergola méret mellett. Ellenáll más időjárási viszonyoknak is, például szélnek, esőnek és napsütésnek.
A nagyon szilárd váz nagy ellenállást biztosít a heves havazásból, esőzésből vagy erős szélből eredő terhelésekkel szemben. Az extra erősítő kamrák, a megerősített és speciális formájú profilok a CLIMATIC-ot az egyik legtartósabb pergolává teszik a piacon.
8 szín alap, további extra színekkel bővíthető
A rendkívül esztétikus rögzítések, a látható csavarkötések hiánya, a rejtett motorok és a tökéletesen illeszkedő tartozékok teszik a CLIMATIC-ot igazán figyelemre méltó és egyedi termékké.
Lehetőség van a legmoLehetős dernebb szél-, eső-, hőmérséklet- és hóérzékelők csatlakoztatására, ezzel is erősítve a pergola időjárási viszonyokkal szembeni ellenállást.

CLIMATIC modellek és konfiguráció

EGY SOROS PERGOLA

DUPLA PERGOLA KÖZÉPSŐ TARTÓ OSZLOP NÉLKÜL

EGY SOROS MODULAR PERGOLA

EGY SOROS PERGOLA

2 SOROS MODULAR PERGOLA (2 MODUL)

2 SOROS MODULAR PERGOLA (MULTI MODUL)

„L” MODUL - VARIÁLHATÓ PERGOLA

Keressen minket bizalommal és mi segítünk megtalálni az Ön számára tökéletes pergolát!